Uncategorized

Изберете фамилна къща

При избора на задачи домове и вили, често се пренебрегва от най-важните фактори, които определят правилния избор. Без значение, дали това ще е задача на полуготови продукти или на специално, важно е подробен анализ на всички елементи, гарантиращи Ефективността на нашия бъдещ дом за няколко години напред. По тази причина, ние предлагаме списък с неща, които трябва да се вземат предвид при избора на проект нашия дом вашите желания.

house2Спомнете си, че разходите за разработване на проект на къща за вашия проект, можете да оцените безплатен калкулатор на разходите за разработка на пребиваване.

Избор на бюрото на строителството

Женската гледа към резиденцията на работа – източник: фамилна къща архитектурната трябва да притежава професионализъм и надеждност, опит и спазване на сроковете. Трябва да се извърши пълно разбиране, а също и да се мисли за нещо повече от просто една работилница.

Проверка по-рано изпълнени задачи, правомощия инженер, видове наказания, както и описание на обратна връзка с клиентите.

Ние също трябва да се обърне внимание на сертификати, награди, сертификати, дипломи, а също и на други предимства, които се провери надеждността на управление. Най-добре да изберете фирма, която предлага задълбочено решение, което не само предоставя концептуални задачи и ръководство, както и на строителство и строителни проекти на интериора.

Трябва да се помни, че цената на услугата, ще бъде по-малко, отколкото при получаване на различни продукти, както и промени в различни работни места.

Расте проект на сайта

Модел дом, застанал до много по-малко от лаптоп източник:  Кастило се провери, че сигурността има мръсотия върху нашата земя. Ако това блато или торф, а след това ние трябва да вземат под внимание факта, че нашите домове изисква солидни структури. Най-добре е да се използват разтвори на рок-гончей, която със сигурност ще се направи анализ на почвата.

house

Когато сте избрали за работа, трябва да се спазват някои пропорции, за да размер на бъдещия дом не заема твърде голяма площ история. Ние искаме да се остави място за двора, и стойте на достатъчно разстояние от съседните къщи, а също така се вземат предвид изграждането на веранди, тераси или гаража си, ако сме ги в стратегията. Това обикновено се случва, че ни е нужна голяма полезна място на вашия дом, но земята ни не ни позволяват. Най-доброто обслужване-етажна сграда.

Намаление на цените на строителството под опция задача

Къде да купя фамилна къща ?

Ако търсите идеи за избор на къщи на работа, потърсете тези материали. Ще разберете какво да търсите при избора на домашна работа.

Избор на задачи готови или частно, ще трябва да се планира в разчети общата стойност на строителството, както и да се направят промени, които определено ще ви позволи да изберете едно от най-финансови решения. Те са свързани, например:

размер на котела за свързване на газовата изискват щрангове компактна форма у дома (всеки фамилна къща ли грешка е повече продукти, както и добавена на работа на специалиста, а също така е и допълнителна цена).
изборът всъщност островерхой покрив (който е по-достъпен, отколкото по-сложни фамилна къща покрива-виж отделен пост).

висока стена повърхност се качва на мансарден закрито, която позволява да се направи под наклон допълнителна площ, която може да се инвестира в бъдещето на цели, дейности.
Ръководство неща могат да бъдат предложени инженер, от които ние получаваме проекта. Директор на строителната оценка, може да разработи свой собствен уникален калкулатор.

house3Цена следващите ерсия къщата се намира на архитектурни планове Жатая в ролка – източник:  от гледна точка на разходите на експлоатация, разбира се, энергоэффективный къща. Те се определят на по-малко загуба на топлина и значително по-малко енергия трябва.

Важен аспект, който оказва значително влияние върху оперативните разходи, е отопление на дома. Този параметър зависи от мястото на помещения, жилища с площ, по предполагаемите характеристики и, разбира се, бъдещите разходи. Най-скъпо е на електрическото отопление, което е в дома отопление на въглища в продължение на половин цена. Въпреки това, най-ефективният вариант е газово отопление на дома, което не изисква толкова много работа, че отопление на въглища, както и от него малко повече.

Ако ви трябва да знаете повече за възможностите и разходите за отопление на частни домове, предлагам този пост.

Търси квалифицирани съвети

Избор на работа, трябва много внимателно да прецени всички действия и внимателно ги разгледа заедно с архитект, който, със сигурност, ще стимулира нас на оптимално обслужване.

Инженери, като правило, имат богат опит, не само свързани с дизайна, но и оптимизация на разходите и също така предлагат да препоръча най-добрите решения. Понякога се изисква пустинята няколко собствени луксозни оферти и спести пари за вътрешни довършителни работи в по-големи изисквания.

По-специално, все пак, страстта в тези проблеми, съответно, по-рано. Във връзка с това, най-малко, ние няма да се изненадате, в средата на строителството, значително се увеличават разходите.

Leave a Reply